Десерт без випічки - італійська панна кота встигла завоювати весь світ завдяки унікальному смаку, що нагадує морозиво, і простоті в приготуванні. Пропонуємо вам приготувати шоколадний варіант цієї смакоти.
Своїми секретами поділилася блогер Alina FooDee.
Скріншот: ось так буде виглядати наш готовий десерт
Залийте желатин молоком і залиште на 1-2 хвилини, щоб він набух. Потім поставте миску з желатином в миску більшого розміру з дуже гарячою водою. Залиште на 5 хвилин, за цей час желатин повністю розчиниться.
Подрібніть шоколад. Нагрійте молоко і вершки до гарячого стану, але не кип'ятіть.
Залийте шоколад гарячими вершками з молоком. Дочекайтеся, поки шоколад розтопиться.
Змастіть форму рослинною олією, щоб легко дістати готовий десерт (підійде силіконова форма). Вилийте масу в форму, поставте в холодильник на 3-4 години для стабілізації.
Дістаньте десерт з форми, посипте какао.
Раніше ми писали, як приготувати два види домашньої згущеного молока вдома.
Також повідомлялося, як правильно робити дріжджове тісто за рецептом наших бабусь зі старовинної кулінарної книги.