Домашній сир можна легко приготувати на своїй кухні. Він вийде м'яким, ніжним з кремовою консистенцією, а готування займе всього хвилин десять.
Рецептом поділилася український блогер Alina FooDee.
На виході ми отримаємо 365-390 г готового домашнього сиру!
Нагрійте молоко до кипіння, додайте сіль.
Яйця змішайте зі сметаною і влийте в молоко. Доведіть суміш до кипіння. Проваріть 5-7 хвилин до появи великих пластівців.
Друшляк вистеліть 2 шарами марлі, процідіть масу. Зверху покладіть блюдце і вантаж вагою 1-2 кг. Залиште в такому положенні до повного охолодження.
Наш домашній сир готовий!
Раніше кулінар дала ще один рецепт твердого сиру.