Приготувати котлети з фаршу під силу будь-якому кулінару з мінімальними навичками, сковорідкою і необхідними інгредієнтами. Але є деякі "фішечки", які дозволять зробити котлети неймовірно ніжними і смачними.
Про це пишуть Belnovosti.
Досвідчені кулінари знають, що приготувати найкращі котлети можна додавши в фарш чарку горілки.
Це дивно, але факт: алкогольний напій здатний перетворити м'ясо, зробивши його більш ароматним і смачним. Горілка посилить найкращі смакові якості страви, завдяки чому котлети розметуть зі столу в одну мить.
Секрет також в тому, що спиртне особливим чином перетворює текстуру м'яса, роблячи його більш ніжним і м'яким. При цьому навіть недороге м'ясо може перетворюватися.
Спочатку фарш з'єднайте з цибулею, курячим яйцем і прянощами. Потім влийте чарку міцного напою.
Якщо ви додаєте горілку для поліпшення смаку, просто перемішайте фарш до однорідного стану і приступайте до готування. Якщо ж ви хочете, щоб котлети стали м'якше, відправте фарш в холодильник на нижню полицю на годину.
Відзначимо, що присмаку спиртного відчуватися не буде, так як воно повністю випарується під час термічної обробки.
Раніше ми писали, як перевірити якість ковбаси за допомогою горілки.
Також експерти розповіли, яку грубу помилку при варінні яєць допускають майже всі.