У звичайну гречану кашу окрім вершкового масла можна додати інші інгредієнти, які зроблять вашу страву неперевершено смачною.
Про це пише Ukr.Media.
Ми звикли, що сир - це хороша добавка для макаронів. Але виявляється, гречану кашу також можна вдосконалити за допомогою сиру. Кулінари впевнені - цей трюк спрацює на всі сто відсотків.
Сир можна вводити як у щойно зварену гречку, так і у вчорашню - потріть в тарілку сир і поставте в мікрохвильовку.
Якщо сир може бути в холодильнику не щодня, то цибуля й морква точно знайдуться. Якщо обсмажити овочі з додаванням спецій, то смак у гарніру стане набагато смачніший звичайного.
Будь-які гриби смажені гриби покращать вашу страву. Найпростіший варіант - доступні і смачні печериці.
Раніше доктор Комаровський розповів, яка каша є найшкідливішою.
Також ми писали, які помилки в приготуванні їжі не можна допускати.
Крім того експерти розповіли, як правильно готувати пельмені.