Мариновані печериці - неймовірна смакота, яку можна вживати як закуску, можна додавати в салати чи інші улюблені страви з грибами.
Рецептом поділилась українська кулінарка на своєму каналі в YouTube Смаколики Юлі.
Візьміть маленькі печериці, якщо великі - розріжте навпіл. Добре помийте й обсушіть гриби.
Налийте в посудину, де будуть варитися гриби, воду, олію, оцет, всипте сіль, цукор, спеції. Поставте на воду й доведіть до кипіння. Всипте гриби в маринад і проваріть 15 хвилин після закипання.
Далі можете викладати в банки й закатувати, а можна смакувати вже за годину!
Раніше кулінарка також розповіла, як приготувати пікантні кабачки "карі" на зиму.
Також повідомлялося, як замаринувати огірки по-польськи, фінськи та французськи.