Багато людей люблять їсти рибу. Однак, чистити її справа не з найулюбленіших. Луска може досить погано здиратися ножем, а ще вона неприємна на дотик і слизька. Тому експерти поділились зручним способом.
Лайфхаком поділились на сторінці "_sad_mechta" в Instagram.
Технологія очищення:
Спочатку цілу рибу покладіть в раковину. Потім обдайте її кип'ятком.
Зніміть луску руками або іншими засобами. Вона розм'якне і буде дуже легко зсовуватись сама.
Як відомо, будь-яка риба має жирні кислоти Омега - 3, які просто необхідні нашому організму для повноцінної роботи серця, чистих судин, активного мозку.
Організм, насичений омегою, ніколи не піддасться депресії, нервовому зриву чи хворобам. Омеги - 3 найбільше міститься у червоній рибі, зокрема нею багаті лосось та сьомга. Також жирний оселедець чи скумбрія також відмінно підійдуть.
Окрім того, вживати близько 30 грамів будь-якої риби потрібно всім, у кого є проблеми з артеріальною гіпертонією.
Раніше ми повідомляли, як почистити оселедець швидко і без кісток всього за 1 хвилину.
Також ми писали, що нутриціолог розповіла, кому не можна їсти червону рибу.