Гарбуз - це український суперфуд. Овоч багатий вітамінами і дуже корисний. Приготуйте з нього крем-суп, який сподобається абсолютно всім.
Рецепт страви опублікував на сторінці Instagram фуд-блогер Валерій Пономарь.
Гарбуз для супу найкраще запікати, так в ньому збережеться більше вітамінів.
Гарбуз наріжте на невеликі кубики, часник запечіть окремими зубками, кілька гілочок розмарину і оливкову олію, запечіть 30 хвилин при 180° градусах.
Креветку обсмажте 3 хвилини до готовності, посоліть і додайте будь-які спеції до свого смаку, розмарин і часник.
У запечений гарбуз додайте воду або бульйон і томіть на вогні в каструлі 10 хвилин, щоб став м'яким, потім додайте вершки і пармезан, томіть ще 2 хвилини. Потім перебийте все в блендері і прикрасьте креветкою.