Картопля в мундирі вийде ідеальною, не потріскається, не розпадеться, не розвариться завдяки засобу, який є на кожній кухні.
Про це пишуть Belnovosti.
Часто крохмалисті сорти картоплі просто неможливо відварити без втрат. Бульби спочатку сирі, а потім дивимося, і вже потріскалися і розповзлися. Звичайно ж для різних салатів такий овоч вже не придатний.
Багато кулінарів ламають голову над цією проблемою. Навіть доводиться на ринку просити продавців підібрати сорти для "мундирки", для "смаження" і так далі. Але і це не завжди спрацьовує.
Досвідчені кулінари знають секрет: під час варіння в воду з картоплею потрібно додати звичайний оцет.
Експерти запевняють, що на поверхні картоплі точно не з'являться тріщини, якщо в каструлі виявиться невелика кількість засобу.
При цьому достатньо всього п'ять крапель оцту, щоб зберегти шкірку нашої "мундирки" цілої.
До того ж, ні смак, ні структура термічно оброблюваного овоча не зміняться в гіршу сторону.
Раніше ми писали, як не можна варити пельмені, щоб вони не розпадалися і не тріскалися в киплячій воді.
Також кулінари розповіли, навіщо в тісто насправді додавати горілку.