ua en ru

Зону забруднення в Балаклії зменшено до 500 метрів

Зону забруднення в Балаклії зменшено до 500 метрів Фото: ДСНС у Балаклії

ДСНС зменшила зону потенційної небезпеки навколо складів у Балаклії

Піротехніки Державної служби з питань надзвичайних ситуацій (ДСНС) зменшили небезпечну зону за 10 кілометрів до 500 метрів. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Повідомляється, що станом на 07:00 7 квітня пожеж на території р. Балаклеї та прилеглих населених пунктів в результаті вибухів боєприпасів не зафіксовано.

Піротехнічними розрахунками ДСНС очищено від вибухонебезпечних предметів територію м.. Балаклії і дев'ять населених пунктів, що потрапили в зону надзвичайної ситуації.

В ході очищення піротехнічними підрозділами ДСНС територій навколо р. Балаклії від вибухонебезпечних предметів 10-кілометрову зону забруднення зменшена до 500 метрів.

Відновлено електропостачання р. в Балаклії та прилеглих населених пунктах. Триває робота з відновлення газопостачання в місті.

altaltaltaltaltaltalt

Фото: ДСНС

До робіт з очищення територій від вибухонебезпечних предметів від ДСНС притягнуто 135 чол. і 50 од. спеціальної техніки (20 піротехнічних розрахунків - 100 чол. та 36 од. тех.).

Нагадаємо, розмінування території Балаклії, забрудненої боєприпасами планується завершити до 18 травня 2017 року. Про це повідомив глава Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.