ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Боєць був поранений в Авдіївці

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 20 вересня 2017 року, в результаті бойових дій загинули серед українських військовослужбовців немає, один отримав поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій загинули в лавах українських військ немає, один військовослужбовець отримав поранення. Це сталося в Авдіївці під час ворожого обстрілу", - повідомив Мотузяник.

Спікер також уточнив втрати серед українських військових за позаминулі добу, 19 вересня: в той день ще один український військовий отримав травму під час обстрілу, який стався в Пісках.

Нагадаємо, перший заступник керівника СММ ОБСЄ Олександр Хуг заявив, що ОБСЄ планує збільшити кількість спостерігачів моніторингової місії на Донбасі до 800 чоловік.

"Що стосується діяльності СММ, фактом залишається те, що ми будемо продовжувати збільшувати кількість спостерігачів. І наша мета до кінця терміну дії нашого мандату, який завершується в березні наступного року, збільшити загальну кількість спостерігачів, які будуть працювати на місцях, до 800 чоловік", - повідомив він.