ua en ru

В зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає

В зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає Фото: українські військові (twitter.com-nolanwpeterson)

Однак обстріл з боку російсько-терористичних військ тривають

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 3 серпня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції жоден український військовий не загинув і не був поранений в результаті бойових дій. Однак обстріл з боку ворога продовжилися, хоча і з меншою інтенсивністю", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що військовослужбовець Російської Федерації на Донбасі підірвав гранату в розташуванні підрозділу і загинув, ще 3 поранені.

Наголошується, що через зневажливого ставлення та знущання командування РФ на Донбасі над підлеглими в рядах військових РФ фіксується прояв істерії і невмотивованої агресії у взаєминах між військовослужбовцями.