ua en ru

В зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає

В зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Проте в лікарні Дніпра помер український військовий

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 9 липня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув і не був поранений. Але, на жаль, вчора від поранень, отриманих в результаті ворожого обстрілу 29 червня, в лікарні Дніпра помер український військовий", - сказав Лисенко.

Спікер також повідомив про втрати противника за минулий тиждень: 17 знищених і 17 поранених бойовиків.

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що на окупованому Донбасі внаслідок вживання алкоголю військовослужбовець Російської Федерації підірвався на розтяжці.

Крім того, повідомляється, що в одному з підрозділів військових РФ на Донбасі під час перевірки підпорядкованих підрозділів комісією зі складу бригади виявлено ряд недоліків і факти вживання наркотиків.