ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще двоє отримали пораненя

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще двоє отримали пораненя Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Військовий загинув в результаті снайперського обстрілу

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 7 серпня 2017 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"Вчора під час обстрілу ворожих снайпером наших позицій біля Маріїнки один український військовий загинув. Два наших воїна отримали поранення Погоди на маріупольському напрямку в результаті ворожого обстрілу", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що в районі окупованій Горлівки Донецької області в результаті перекидання бойової машини піхоти і детонації боєприпасів загинули два бойовика, ще троє отримали поранення.

У розвідці відзначили, що противник продовжує нести втрати особового складу у зв'язку з низьким рівнем підготовки і халатністю бойовиків.