ua en ru

Зона вільної торгівлі між Україною та Канадою запрацює з 1 серпня, - посол

Зона вільної торгівлі між Україною та Канадою запрацює з 1 серпня, - посол Фото: посол України в Канаді Андрій Шевченко (canada.mfa.gov.ua)

Канада завершила внутрішні процедури щодо ЗВТ з Україною

Угода про Зону вільної торгівлі (ЗВТ) між Україною і Канадою набуде чинності 1 серпня 2017 року. Про це у Facebook повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко.

"Друзі, поспішаю повідомити: вільна торгівля між Україною та Канадою розпочнеться 1 серпня. Канада зробила свій подарунок нам до Дня Конституції: ми отримали урядову ноту про завершення всіх внутрішніх процедур для набрання чинності Угоди про вільну торгівлю", - повідомив Шевченко.

Він також зазначив, що з 1 серпня Угода про ЗВТ скасує 98% тарифів на українські товари, які будуть продаватися в Канаді. Для канадських товарів скасують 72% тарифів, а протягом 7 років безмитний експорт зросте до 98%. Угода також взаємно відкриває ринки державних закупівель, а окремі розділи документа захищають електронну комерцію та інтелектуальну власність.

Друзі, спішу повідомити: вільна торгівля між Україною і Канадою почнеться 1 серпня! Канада зробила свій подарунок нам д...

Опубліковано Andriy Shevchenko 28 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Україна обговорила з Ізраїлем можливість укладення угоди про ЗВТ найближчим часом.