ua en ru

Журналістів ДНР/ЛНР зобов'язали погоджувати матеріали з "міністерствами оборони", - розвідка

Журналістів ДНР/ЛНР зобов'язали погоджувати матеріали з "міністерствами оборони", - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (Рhotobank.rbcYouTube screenshot)

Командування РФ на Донбасі намагається приховати дійсні плани та наміри заходів бойової підготовки військових

Журналістів так званих "Донецької/Луганської народних республік" (ДНР/ЛНР) зобов'язали погоджувати матеріали з "міністерствами оборони" псевдореспублік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, на окупованому Донбасі командування РФ намагається приховати дійсні плани та наміри заходів бойової підготовки військових.

"Російське командування намагається скрити дійсні плани та наміри заходів бойової підготовки 1 та 2 АК. З цією метою змінено порядок діяльності представників місцевих ЗМІ. Згідно з новими вимогами вони повинні погоджувати з т.зв. “прес-службами міністерств оборони ЛНР/ДНР” інформаційні матеріали, які підготовлено для розповсюдження", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей з 12 по 18 вересня ц.р. Командування Збр...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 19 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі командир військовослужбовців Російської Федерації розстріляв підлеглого.