ua en ru

У Житомирській обл. банда напала на авто підприємців та викрала золото на 15 млн гривень

У Житомирській обл. банда напала на авто підприємців та викрала золото на 15 млн гривень Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Житомирській області зловмисники напали на авто підприємців та викрали золото на 15 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Житомирській області.

"19 листопада у Бердичівському районі невідомі напали на автомобіль Volkswagen Tiguan, в якому двоє підприємців перевозили з м. Києва до м. Вінниці близько 30 кг ювелірних виробів із золота. У результаті розбійники заволоділи названими цінностями та поранили пасажира", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія сталася на автодорозі Житомир-Могилів-Подільський вчора близько 20:00. Зловмисники пересувались на кількох автомобілях і були озброєні, вони заблокували автомобіль підприємців та силоміць витягли з салону водія. Пасажир намагався втекти з автомобіля, але нападники нанесли йому вогнепальне поранення ноги. Після цього, нападники захопили Volkswagen та водія, але за 4-5 км покинули їх на автодорозі, забравши з салону ювелірні вироби у кількох сумках.

"Потерпілі є жителями м. Вінниці, 1973 р.н., які упродовж кількох днів перебували у столиці як учасники виставки ювелірних виробів. За вказаним фактом нині проводиться досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Слідчо-розшукові заходи тривають", - йдеться у повідомленні.

У Житомирській обл. банда напала на авто підприємців та викрала золото на 15 млн гривеньУ Житомирській обл. банда напала на авто підприємців та викрала золото на 15 млн гривеньУ Житомирській обл. банда напала на авто підприємців та викрала золото на 15 млн гривеньУ Житомирській обл. банда напала на авто підприємців та викрала золото на 15 млн гривень

Фото: напад у Житомирській області (zt.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі в ніч з 19 на 20 листопада, біля супермаркету сталася стрілянина, в результаті чого постраждали 4 людини.