ua en ru

У Житомирі СБУ затримала співробітника Нацполиции за "кришування" проституції

У Житомирі СБУ затримала співробітника Нацполиции за "кришування" проституції Фото: СБУ

Співробітник внутрішньої безпеки Нацполиции працював з посередником

У Житомирі співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з військовою прокуратурою затримали співробітника внутрішньої безпеки Нацполиции за "кришування" проституції. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Правоохоронці встановили, що капітан поліції «виходив» на житомирських повій і пропонував їм захист від кримінальної та адміністративної відповідальності. Зловмисник гарантував жінкам "спокійну роботу під його дахом" за щотижневе винагороду в півтори-дві тисячі гривень. Для отримання грошей він залучив посередника", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що співробітники СБУ задокументували п'ять фактів отримання спільниками грошей. Правоохоронці затримали обох зловмисників у центрі Житомира після передачі їм грошей. Зараз проходять обшуки в службовому кабінеті капітана, за місцем проживання його і посередника.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14 (підготовка до злочину) і ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) КК України.

altaltaltaltalt

Фото: затримання співробітника Нацполиции

Нагадаємо, також сьогодні в Черкаській області співробітники СБУ спільно з прокуратурою та Нацполицией затримали начальника комунального підприємства "Міський водоканал" в одному з районних центрів області.