ua en ru

Землетрус у Китаї: кількість жертв зросла до 20

Землетрус у Китаї: кількість жертв зросла до 20 Фото: землетрус у Китаї (twitter.com-irane_Azads)

Кількість постраждалих зросла до 431 людини

Число загиблих у результаті землетрусу в Китайській Народній Республіці (КНР) у провінції Сичуань зросло до 20 осіб. Про це повідомляє місцеве видання People's Daily у Twitter.

"Число загиблих від землетрусу в Сичуань зросла до 20 з 12:00 ночі, 431 людина отримала поранення; евакуйовано понад 60 тисяч осіб", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число жертв у результаті землетрусу в КНР склало 19 осіб, а постраждалих - 247, в тому числі 40 осіб, які перебувають у вкрай важкому стані через травми.

Зазначено, що під час події було зруйновано близько 130 тисяч будинків. Раніше наводилися дані про евакуацію понад 600 туристів з аеропорту Цзюхуан недалеко від району лиха.

Також раніше повідомлялося, що в Китаї через землетрус в провінції Сичуань влада евакуювала близько 31,5 тис. туристів. Так, влада продовжує надання допомоги населенню, що опинилося в постраждалих районах. Зокрема, від стихії постраждав національний парк Китаю Цзючжайгоу, який входить до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.