ua en ru

Під будівлею Печерського райсуду Києва побилися нардепи

Під будівлею Печерського райсуду Києва побилися нардепи Фото: у бійці взяв участь Сергій Каплін (facebook.com-kaplins)

Між Капліним та Мосійчуком сталася бійка

У Києві під будівлею Печерського районного суду Києва сталася бійка між нардепом від "Блоку Петра Порошенка" Сергієм Капліним та депутатом від Радикальної партії Ігорем Мосійчуком, передає "Еспресо".

Повідомляється, що Мосійчук прийшов до Печерського райсуду підтримати лідера своєї фракції Олега Ляшка, якого Національне агентство з питань протидії корупції звинувачує у суміщенні статусу народного депутата і роботою головним редактором газети "Політика". Про причини інциденту не повідомляється.

Крім того, стало відомо, що під будівлю Печерського райсуду принесли шини.

Пізніше у своєму Facebook Ігор Мосійчук визнав, що це він став ініціатором бійки під судом. За його словами, Сергій Каплін влаштував мітинг проти Радикальної партії "на гроші проросійських олігархів", а сам Мосійчук спробував його зірвати.

Нагадаємо, минулого тижня у Верховній Раді на трибуні сталася бійка з участю нардепів Єгора Соболєва ("Самопоміч") та Олега Ляшка ("Радикальна партія Олега Ляшка"). Конфлікт виник у зв'язку з неузгодженістю по темі виступу. Коли Ляшко вийшов до мікрофона, Соболєв попросив його припинити спіч, після чого почалася бійка за участю представників фракцій.