ua en ru

Завтра Рада розгляне позбавлення депутатських повноважень Царьова

Верховна Рада на засіданні 20 травня розгляне позбавлення депутатських повноважень нардепа від фракції Партії регіонів Олега Царьова. Про це на брифінгу повідомив в.о. голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні ми провели засідання голів фракцій у голови Верховної Ради. Прийнято рішення, що ми працюємо завтра, у вівторок", - заявив він.

За словами Соболєва, буде дуже насичений порядок денний, враховуючи, що це останній тиждень перед президентськими виборами 25 травня.

"Думаю, що завтра не буде жодних проблем з тим, щоб все-таки проголосувати за це рішення (позбавлення депутатських повноважень Олега Царьова, - ред.). Є відповідне подання (в.о. генерального прокурора, - ред.)", - зазначив глава фракції "Батьківщина".

Нагадаємо, проти Царьова розпочаті кримінальні провадження за підозрою в сепаратизмі. Царьов співпрацює з "Донецькою народною республікою" і "Луганської народною республікою". Ставить своєю метою створення з південно-східної України регіону "Новоросія" і приєднання його до Росії.