ua en ru

Захист прав дітей та пенсійна реформа: у Раді хочуть заслухати міністра соцполітики

Захист прав дітей та пенсійна реформа: у Раді хочуть заслухати міністра соцполітики Фото: глава Мінсоцполітики Марина Лазебна (Віталій Носач/РБК-Україна)
Автор: Юлия Струк

Замглави фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що на годині запитань до уряду у Верховній раді хочуть заслухати міністра соціальної політики Марину Лазебну. Вона має прозвітувати про захист прав дітей та пенсійну реформу.

"Щодо години запитань до уряду, ми хотіли би запросити Марину Лазебну - міністра соціальної політики. І в контексті Дня захисту дітей щоб вона прозвітувала про ті моменти, які відбуваються у цій сфері. Так само у нас лишилися питання по річниці Чорнобильської катастрофи, захисту цих категорій населення", - зазначив парламентар.

Корнієнко підкреслив, що такий міністр має частіше бувати у ВР.

"І взагалі є багато питань і щодо пенсійної реформи, і щодо субсидій. Такий міністр має частіше бувати у Верховній раді. Ми Марину Володимирівну один раз тільки заслуховували", - додав парламентар.

Оновлено станом на 12:05. У підсумку спікер ВР Дмитро Разумков оголосив, що в цю пленарну п'ятницю Рада заслухає на годині запитань до уряду Лазебну, а на наступному пленарному тижні уряд хочуть заслухати по тарифах.