ua en ru

На засіданні контактної групи домовилися про роботу підгрупи з безпеки

На засіданні контактної групи домовилися про роботу підгрупи з безпеки Фото: контактна група в Мінську

Найближчим часом відбудеться верифікація відмови громадян від переміщення на територію непідконтрольну

На засіданні Тристоронньої контактної групи було прийнято рішення про продовження роботи підгрупи з безпеки. Про це повідомила прес-секретар представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер Facebook.

"На засіданні Тристороння контактної групи заслухали попередню інформацію голови СММ ОБСЄ Эртурула Апакана в ході розслідування трагічного інциденту, що стався з патрулем СММ ОБСЄ 23 квітня 2017 року в Луганській області. Домовилися продовжити роботу підгрупи з безпеки найближчим часом", - повідомила Оліфер.

Крім того, за словами Оліфер, найближчим часом має відбутися верифікація відмови громадян від переміщення на непідконтрольну частину Донбасу.

"На 18 квітня 2017 року була запланована верифікація відмови громадян від переміщення на непідконтрольну Україні частина Донбасу. Однак у зв'язку з позицією ОРДЛО захід було зірвано. За підсумками сьогоднішньої роботи погоджено, що така верифікація відбудеться в найкоротші терміни, в ній також візьмуть участь представники ОБСЄ, СБУ, офіс українського омбудсмена, матері утримуваних осіб", - сказала вона.

На засіданні Тристоронньої контактної групи заслухали попередню інформацію голови СММ ОБСЄ Эртурула Апакана про хід...

Опубліковано Darka Olifer 26 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що наступна зустріч Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на сході України в Мінську (Білорусь) відбудеться 15 травня 2017 року.