ua en ru

У Запорізькій області на Каховському водосховищі потонуло двоє рибалок

У Запорізькій області на Каховському водосховищі потонуло двоє рибалок Фото: Каховське водосховище

Тіло одного з них уже виявлено, нині ведуться пошуки другого

У Запорізькій області на Каховському водосховищі виявили затонулий човен і тіло одного рибалки, ведуться пошуки ще одного чоловіка. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що 5 травня до ДСНС надійшла інформація про те, що 4 травня близько 21:00 на Каховському водосховищі поблизу м. Степногірськ Василевського району двоє місцевих рибалок вийшли на човні з мотором та до теперішнього часу не повернулись.

За даними рятувальників, протягом 5 травня проводились пошуки зниклих рибалок, до яких було залучено від ДСНС 1 одиниця техніки та 2 особи для обстеження берегової лінії (обстежено 15 км). Також для обстеження акваторії водосховища залучався катер національної поліції та 2 катери від місцевого населення.

"6 травня близько 9:00 у Каховському водосховищі поблизу островів "Кучугури" виявлено затонулий човен та тіло одного з рибалок. Пошуки другого рибалки тривають. До пошуків залучено від ДСНС катер із групою водолазів та три берегові пошукові групи, 2 катери від місцевої риболовецької артілі, планується залучення квадрокоптеру", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в акваторії Чорного моря зазнав аварії суховантаж Росії "Герої Арсеналу".