ua en ru

У Закарпатській області прикордонники виявили дві схованки з 10 ящиками цигарок

У Закарпатській області прикордонники виявили дві схованки з 10 ящиками цигарок Фото: сигарети

Тютюнові вироби передадуть відповідним органам

У Закарпатській області прикордонники Мукачівського загону виявили 10 ящиків з цигарками - з 4 тис. 760 пачками тютюнових виробів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Так повідомляється, що дільничний інспектор прикордонної служби відділу "Ділове" в 40 м від лінії кордону виявив 4 пакета сигарет і під час подальшого огляду прилеглої території помітив двох осіб, які кинулися перепливати річку Тиса.

"Про порушників одразу було повідомлено румунській стороні. А прикордонний наряд від відділу "Горонглаб" під час моніторингу кордону виявив тайник з сигаретами, в якому було 6 пакетів", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що всього співробітники Мукачівського загону виявили 4 тис. 760 пачок тютюнових виробів, їх передадуть відповідним органам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Співробітники Держприкордонслужби, СБУ та МВС України в рамках спільної операції з угорськими колегами виявили і затримали в Закарпатській області малий літальний апарат і трьох осіб з тютюновими виробами.