ua en ru

У Закарпатській області підозрюваний поранив поліцейського

У Закарпатській області підозрюваний поранив поліцейського Фото: в Закарпатській обл. був поранений поліцейський

Поліцейський знаходиться в реанімації

У Закарпатській області підозрюваний поранив поліцейськогоУ Закарпатській області поліцейський отримав вогнепальне поранення в руку при затриманні підозрюваного. Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

"Вчора ввечері в с.Відрічка Рахівського району під час затримання п'яного озброєного злочинця отримав кульове поранення в руку з автомата оперуповноважений кримінальної поліції. 23-річний лейтенант знаходиться в реанімації. Злочинець затриманий, розпочато слідство", - сказано в повідомленні.

Так, в поліцію надійшло повідомлення про те, що в с.Відрічка чоловік ходить з вогнепальною зброєю. На місце події прибули правоохоронці. Підозрюваний - 53-річний місцевий житель, який вже має судимість за незаконне поводження зі зброєю.

"Поліція прибула в будинок підозрюваного, але того не було вдома. Чоловіка виявили на вулиці, він тримав у руках ковдру. Коли до нього підійшли правоохоронці, той вихопив з-під ковдри автомата Калашникова, який був там захований, і почав стрілянину", - відзначають в прес-службі.

В результаті був поранений в руку 23-річний оперативник кримінальної поліції. Також пострілами був пошкоджений автомобіль, на якому приїхали правоохоронці. Працівникові поліції кулі пошкодили кисть лівої руки, його прооперували в реанімації Рахівської лікарні і перевезли в обласну лікарню для подальших операцій.

Експертиза показала в крові затриманого 2 проміле алкоголю.

За даним фактом поліція почала кримінальне провадження по ст.348 Кримінального кодексу України (посягання на життя співробітника правоохоронного органу). Фігуранта справи затримано в порядку ст.208 КПК і поміщено в ізолятор тимчасового утримання.

Нагадаємо, в Костополі Рівненської області чоловік закрився у власному будинку, взявши в заручниці мати, і відкрив стрілянину.