ua en ru

У Закарпатській області обстріляли будинок екс-глави міліції часів Януковича

У Закарпатській області обстріляли будинок екс-глави міліції часів Януковича Фото: Василь Варцаба

Будинок екс-керівника міліції Закарпаття обстріляли з ручного гранатомета

У Закарпатській області з ручного гранатомета обстріляли будинок екс-глави міліції часів Януковича Василя Варцаби. Про це повідомляє Mukachevo.net.

Повідомляється, що стріляли раз чи два і потрапили у дах будинку. На місці подій, недалеко від будинку Василя Варцаби на вулиці Кошицької знайшли "тубуси" від ручних гранатометів.

Так, цю інформацію попередньо підтвердили патрульні, які прибули на місце подій. У поліції додають, що в момент атаки в будинку перебувала сімейна пара, ймовірно подружжя Варцаба.

Наголошується, що від пострілу загорівся дах будинку. На даний момент територія навколо будинку оточена правоохоронцями, на місці подій працюють кінологи.

Зазначимо, Василь Варцаба очолював міліцію Закарпаття в 2003-2004 роках, коли був одним з фігурантів скандальних виборів мера Мукачевого. У 2010-му році Варцаба очолив міліцію Івано-Франківської області. А в 2012 знову став главою міліції Закарпаття.

Колежанки: горить будинок Василя Варцаби (екс - керівника Закарпатської міліції) на Кошицькій. Прямо зараз. В ружжо і матеріальчик вам підкинув будучи в Німеччині)

Опубліковано Віталієм Глаголою 27 січня 2017 р.

Нагадаємо, у Дніпрі обстріляли автомобіль охоронної фірми, одна людина загинула, ще двоє охоронців з вогнепальними пораненнями доставлені в лікарню.