ua en ru

"Закарпатгаз Збут" збільшує обсяги поставок електроенергії для бізнесу

"Закарпатгаз Збут" збільшує обсяги поставок електроенергії для бізнесу Газовий вентиль (kmu.gov.ua)

За останні півроку 72 юридичних особи обрали ТОВ "Закарпатгаз Збут" (працює під брендом "Твій газзбут") своїм постачальником електроенергії. Більшість клієнтів - представники сфери обслуговування і торгівлі, а також освіти, будівництва та сільського господарства.

Про це повідомляє прес-служба "Закарпатгаз Збуту".

"Представників бізнесу цікавлять вигідні та комфортні умови співпраці з постачальником енергоресурсів. Зважаючи на це все більше юридичних осіб обирають пакетну пропозицію "Газ + електроенергія". У цьому випадку клієнт економить свій час і ресурси, адже взаємодіє з одним персональним менеджером, що допомагає вирішувати питання по обох енергоресурсах – формує і направляє рахунки, коригує обсяги, консультує. Вже 38 юридичних осіб обрали саме таку пакетну пропозицію", - зазначає директор ТОВ "Закарпатгаз Збут" Вікторія Томинець.

За словами Вікторії Томинець, серед переваг співпраці з компанією - відсутність штрафів за небаланси, можливість оплачувати послугу розподілу електроенергії через постачальника, вибір найбільш зручного для конкретного споживача способу оплати – підписка, подекадна оплата або накладений платіж.