ua en ru

На Закарпатті перекрили ще один канал переправки незаконних мігрантів в країни ЄС, - ДПС

На Закарпатті перекрили ще один канал переправки незаконних мігрантів в країни ЄС, - ДПС Фото: Українські прикордонники

Розпочато кримінальне провадження

Комплексною міжвідомчою групою у складі співробітників Державної прикордонної служби України, МВС та прокуратури у результаті проведення комплексу заходів було виявлено ще один канал переміщення незаконних мігрантів у Закарпатській області. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Інформацію про його існування отримали оперативні співробітники прикордонного відомства. В рамках оперативно-розшукових заходів для встановлення причетних осіб та маршрутів руху були залучені співробітники Західного регіонального управління, Львівського та Чопського прикордонних загонів", - йдеться у повідомленні.

Реалізуючи отриману інформацію, міжвідомча група на Закарпатті затримала 2 групи "вічних мандрівників" з Афганістану. Загалом 7 громадян. Також були затримані посібники протиправної діяльності, які перевозили мігрантів на автомобілях. Ними виявилися 2 громадян України. Вони організували доставку афганців з Львівської області в Закарпатську.

Розпочато кримінальне провадження.

Нагадаємо, за період з 15 червня по 22 липня 2015 р. співробітниками Державної прикордонної служби України (ДПС) у рамках операції "Кордон-2015" було затримано 416 незаконних мігрантів.