ua en ru

Затримано банду, яка намагалася викрасти та вивезти до РФ чоловіка за 17 млн доларів, - Луценко

Затримано банду, яка намагалася викрасти та вивезти до РФ чоловіка за 17 млн доларів, - Луценко Фото: Юрій Луценко (facebook.com/gp.gov.ua)

Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі

Прокуратура затримала банду, яка намагалася викрасти та вивезти до Російської Федерації екс-громадянина Росії. Про це йдеться у повідомленні генерального прокурора України Юрія Луценко у Facebook.

"Прокуратура Київської області спільно зі співробітниками Служби безпеки України затримала групу осіб, до складу якої входив начальник райвідділу поліції, які на замовлення громадянина РФ, за грошову винагороду у розмірі 17 млн доларів, намагались організувати викрадення та переправлення на територію Росії колишнього громадянина РФ, який через переслідування російською владою переїхав в Україну і займається тут виробничим бізнесом", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, злочинців було затримано під час отримання "авансу" у розмірі 100 тисяч доларів, який надавався на виконання злочинних дій.

Зловмисників затримано за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, за які передбачено до 10 років позбавлення волі.

Прокуратура Київської області спільно зі співробітниками Служби безпеки України затримала групу осіб, до складу якої вхо...

Опубліковано Юрієм Луценком 1 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Закарпатській області СБУ попередила закупівлю російської санкційної автотехніки на 30 млн гривень.