ua en ru

Затримано зловмисника, що кинув гранату у співробітників ДАІ у Київській області

У Київській області працівники ДАІ затримали зловмисника, який сьогодні вранці кинув у правоохоронців гранату. Про це повідомили у прес-службі департаменту ДАІ МВС України.

Нагадаємо, сьогодні близько 11:00 на КПП в Білій Церкві наряд Державтоінспекції зупинив за порушення Правил дорожнього руху автомобіль. При перевірці документів правоохоронці звернули увагу на явні ознаки підробки посвідчення водія, а також нервову поведінку водія авто, і попросили його показати вантаж.

"Водій начебто погодився... Однак несподівано вихопив з авто гранату і кинув у бік інспектора ДАІ. Останній ледве встиг відскочити, як пролунав вибух. Працівники ДАІ змушені були застосувати вогнепальну зброю. Зловмисники кинулися навтьоки", - йдеться в повідомленні.

Інформацію про подію отримали всі наряди Київської області. "І незабаром "екіпаж" автомобіля затримали в селі Скребиші Білоцерківського району. Однак втікачі здаватися не збиралися, попереджувальні постріли вгору їх не зупинили. Двох з них затримали. Третьому вдалося втекти. Втім, по "гарячих слідах" його швидко розшукати", - повідомили в ДАІ.

Нагадаємо, сьогодні в Київській області на одному з КПП здійснено спробу підірвати даішників.