ua en ru

Ювентус - Барселона: анонс матчу

Ювентус - Барселона: анонс матчу Фото: "Ювентус" - "Барселона" (juventus.com)

Готуємося до матчу 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів

Ювентус - Барселона. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на каналі Футбол 2. "Ювентус" на своєму полі прийме "Барселону" в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів. На думку букмекерів, фаворитом у цьому матчі є каталонський клуб.

22 листопада 21:45
Турин, Альянц Стедіум

Після чотирьох турів в групі D "Барселона" лідирує з 10 очками, "Ювентус" йде другим - 7 очок. Третім йде "Спортинг" з 4 очками, а четвертим - "Олімпіакос" (1). Таким чином, "Барселона" в разі перемоги гарантує собі не просто путівку в 1/8 фіналу ЛЧ, а й вихід туди з першого місця в групі.

Арбітром матчу призначений Мілорад Мажич. Сербський суддя п'ять разів зустрічався з "Юве" та "Барсою" в рамках Ліги чемпіонів. І якщо туринці один матч програли ("Олімпіакосу" на виїзді в 2014 році), а другий виграли ("Боруссія" Д на виїзді), то Барса здобула перемоги у всіх трьох поєдинках.

Головний тренер "Ювентуса" Міссіміліано Аллегрі: "Багато що в матчі проти "Барселони" буде залежати від психології, нашого ставлення до гри. Не думаю, що на даному етапі потрібно переживати за якість гри, головне - результат. Минулого року всі говорили, що "Юве" грає погано, але ми вигравали майже всі матчі. Цього року ми граємо добре, але вже програли кілька разів у Серії А".

Головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде: "Думаю, ми побачимо кращий "Юве". Туринці дуже небезпечні на своєму стадіоні, вони чудово грають за підтримки рідних уболівальників."Ювентус" створює безліч моментів, і йому потрібна перемога. Нас чекає важкий матч, але ми викладемося на всі сто відсотків".

Орієнтовні склади:

"Ювентус": Буффон - Маттіа Де Шильйо, Бардзальї, К'єлліні, Сандро - Пьянич, Матюїді - Куадрадо, Диба, Коста - Ігуаїн.

"Барселона": тер Штеген - Семеду, Піке, Умтіті, Альба - Алькасер, Пауліньо, Бускетс, Іньєста - Суарес, Мессі.

Не зіграють: Геведес, Бенатіа, Пьяца - Рафінья, Дембеле, Маскерано, Роберто.

Нагадаємо, за підсумками перших матчів 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів мадридський "Реал" і стамбульський "Бешикташ" поповнили список учасників плей-офф.