ua en ru

Юлії Тимошенко дозволили довготривале побачення з родичами

Колишньому прем'єр-міністру Юлії Тимошенко надано дозвіл на довготривале побачення з родичами. Про це йдеться у повідомленні Державної пенітенціарної служби.

"Засуджена Юлія Тимошенко 25 лютого письмовою заявою звернулася до керівництва Качанівської виправної колонії № 54 з проханням надати їй можливість тривалого побачення у період з 9 по 11 березня включно з близькими родичами", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у пенітенціарній службі, "за результатами розгляду заяви ув'язненої, керівництво Качанівської колонії №54 надало дозвіл на тривале побачення Юлії Тимошенко з матір'ю та донькою".

Як інформують у пенітенціарній службі, відповідно до чинного законодавства України, ув'язнений має право на таке тривале побачення з близькими родичами один раз на три місяці. "Відбувається побачення у спеціальному приміщенні з можливістю спільного проживання відвідувачів разом із засудженим протягом не більше як 3 діб", - додають у відомстві.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр, міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова заявила, що діагноз німецьких лікарів після медогляду Тимошенко збігається з висновками українських медиків.