ua en ru

Яценюк має намір відправити в зону АТО спец комісію, яка перевірить використання коштів виділених на нацбезпеку

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк має намір відправити в зону антитерористичної операції спеціальну комісію, яка перевірить використання коштів виділених на забезпечення національної безпеки та оборони.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк має намір відправити в зону антитерористичної операції спеціальну комісію, яка перевірить використання коштів виділених на забезпечення національної безпеки та оборони. Поро це він повідомив у ході засідання Кабінету міністрів України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я прийняв рішення відправити у зону АТО спеціальну комісію у складі Міністерства оборони, Міністерство соціальної політики, Міністерство охорони здоров'я, Госдарствененой фінансової інспекції, з тією метою, щоб безпосередньо там мені в телефонному режимі відзвітували, як використовуються мільярдні кошти, які виділяє уряд України на безпеку і оборону. Звіт подати протягом 3 днів", - заявив Яценюк.

Прем'єр анонсував ухвалення кадрових рішень за результатами такої перевірки.

Він нагадав, що через неефективне використання коштів, виділених на національну безпеку, вже відсторонений від виконання своїх обов'язків перший заступник міністра оборони України.