ua en ru

Янукович зустрівся із єврокомісаром Фюле

Президент України Віктор Янукович сьогодні зустрівся з єврокомісаром з питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Президент України Віктор Янукович (на фото ліворуч) сьогодні зустрівся з єврокомісаром з питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле (праворуч). Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Нагадаємо, що Фюле сьогодні вранці відвідував Верховну Раду (ВР). Під час візиту Фюле до ВР він зустрівся з головою Верховної Ради України Володимиром Рибаком. Під час зустрічі було обговорено питання про виконання Україною зобов'язань перед ЄС.

Раніше повідомлялося, що в Євросоюзі сподіваються, що Верховна Рада України 19 листопада 2013 р. прийме всі євроінтеграційні закони. Про це заявила євродепутат Ребекка Хармс.

Вона не стала заперечувати, що останні дії української влади дають привід побоюватися навмисного зриву підписання УА українською стороною.

Нагадаємо, місія Європарламенту в складі екс-Президента Польщі Олександра Кваснєвського та екс-президента ЄП Пета Кокса продовжено до саміту "Східного партнерства" у Вільнюсі, який відбудеться 28-29 листопада.