ua en ru

Янукович затвердив план сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні у 2013 р

Президент України Віктор Янукович затвердив план заходів щодо реалізації у 2013 р. стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства. Про це йдеться в указі Президента України № 342/2013 від 25 червня 2013 р.

"З метою забезпечення дальшої реалізації положень стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, затвердженої указом Президента України від 24 березня 2012 р. №212 "Про стратегію державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні та першочергові заходи щодо її реалізації", постановляю: затвердити план заходів щодо реалізації у 2013 р. стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні". - йдеться в документі.

Президент доручив Кабінету міністрів України забезпечити виконання плану заходів щодо реалізації у 2013 р. стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.

Крім того, згідно з документом, визначається такими, що втратили чинність, абзац третій статті 1 указу Президента України від 24 березня 2012 р. №212 та план першочергових заходів щодо реалізації стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, затверджений зазначеним указом.