ua en ru

Янукович провів зустріч із керівництвом компанії Сhevron

Президент України Віктор Янукович у Нью-Йорку провів зустріч із керівництвом компанії Chevron - президентом "Chevron Північна Америка" Гарі Лукетом та віце-президентом "Chevron Європа, Євразія та Близький Схід" Ієном Макдональдом, повідомляє прес-служба глави держави.

"Нам є про що поговорити... Маємо великі надії на співпрацю з вами", - сказав Віктор Янукович на початку зустрічі. Він відзначив взаємну зацікавленість сторін в ефективному співробітництві.

Лукет у свою чергу зазначив, що компанія Chevron задоволена своєю участю в конкурсах на видобуток вуглеводнів на території України. "Сподіваємося, по завершенню всіх процесів щодо нашої участі в розробці родовищ в Україні у нас великі перспективи співпраці у нафтогазовій промисловості", - сказав він. Лукет також високо оцінив прозорі конкурсні процедури, в яких брала участь в Україні компанія Chevron.

Зазначимо, 14 травня 2012 р. корпорацію Chevron було оголошено переможцем конкурсу на видобуток вуглеводнів у межах Олеської площі у Львівській та Івано-Франківській областях. 23 серпня 2012 року компанія Chevron подала на розгляд Кабінету міністрів України проект угоди про розподіл продукції під час розробки Олеської газоносної площі.

Читайте також: США готові добувати в Україні сланцевий газ за умови отримання права власності на басейн, - Держінвестицій