ua en ru

Янукович доручив Богатирьовій розібратися з ситуацією навколо перинатального центру в Кіровограді

Президент України Віктор Янукович доручив віце-прем'єр-міністрові, міністрові охорони здоров'я Раїсі Богатирьовій розібратися в ситуації з недавно відкритим перинатальним центром в Кіровограді. Про це він заявив під час засідання Ради регіонів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я хотів би знати, дійсно там падає штукатурка, все зруйновано, чи дійсно перинатальний центр - це профанація. Це так або не так? Якщо це так - відповідатимете, якщо не так, то візьміть професійних фахівців, журналістів, їдьте на місце, зустріньтеся з людьми", - сказав Янукович.

Він відзначив, що його здивували заяви в пресі відносно стану перинатального центру і в цьому необхідно терміново розібратися.

"Раїса Василівна, просив би вас розібратися, що там відбулося. Я б просив, щоб ви на місці разом зібрали фахівців і послухали всіх і подивилися на реальне положення справ", - сказав Президент.

Нагадаємо, раніше Янукович доручив Мінохоронздоров'я провести нараду щодо розповсюдження практики створення перинатальних центрів.