ua en ru

Янукович і Азаров підготували програму дій для нового уряду

Президент України Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров підготували програму дій для нового уряду. Про це Янукович сказав журналістам у Туркменистані, передає його прес-служба.

"Є програма, яку я готовий також запропонувати, вона готова. Микола Янович з нею знайомий і певною мірою брав у цьому участь. Тому багато буде залежати від того, яким буде його особисте відношення до цього і наскільки ефективний склад уряду він запропонує", - сказав Президент.

При цьому він додав: "Склад уряду повинен відповідати вимогам сьогодення, викликам, які стоять перед нашою країною. І тут мова йде не тільки про прем'єр-міністра - мова йде взагалі про команду, яка на себе буде брати певну відповідальність і тримати слово".
"Ми не можемо відкидати будь-які варіанти. Тому що багато буде залежати від того, кого він (прем'єр-міністр) приведе зараз у свою команду. Я хочу почути свіжі ідеї від уряду", - зазначив Янукович.

Президент також заявив: "У нас достатньо сил, ми маємо багато інструментів, як протидіяти тій кризі, яка зараз насувається на всі країни. Але я хочу побачити, хто буде поруч, у кого які можливості є, і в цілому зрозуміти, як ми будемо спільно діяти".

Читайте також: Янукович дає Азарову великі шанси на нове прем'єрство