ua en ru

Я три з половиною рокиу дуже нерівних умовах з дуже сильною Росією був один на один, - Віктор Янукович (відео)

На Youtube-каналі Президента Литви Далі Грібаускайте опубліковано відео з першого дня саміту «Східне партнерство», який розпочався вчора у Вільнюсі - кулуари і початок засідання. У кулуарах Президент України Віктор Янукович поспілкувався з господинею саміту, а також Мануелем Баррозу, з якими обговорив перспективи підписання Угоди про Асоціацію, озвучивши рішення Кабінету міністрів про призупинення підписання (1 хв. 20 сек.).

На Youtube-каналі Президента Литви Далі Грібаускайте опубліковано відео з першого дня саміту «Східне партнерство», який розпочався вчора у Вільнюсі - кулуари і початок засідання.

У кулуарах Президент України Віктор Янукович поспілкувався з господинею саміту, а також Мануелем Баррозу, з якими обговорив перспективи підписання Угоди про Асоціацію, озвучивши рішення Кабінету міністрів про призупинення підписання (1 хв. 20 сек.).

Після цього до Віктора Януковича підійшла канцлер Німеччини Ангела Меркель. У бесіді з нею Президент нагадав про складні економічні умови (3 хв. 00 сек.): «Я три з половиною роки один у дуже нерівних умовах з дуже сильною Росією був один на один».