ua en ru

Westinghouse "Енергоатом" домовилися про постачання ядерного палива до 2020 р

Компанія Westinghouse Electric Company (Сполучені Штати Америки) та Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" домовилися про продовження діючого контракту на поставку палива на атомні електростанції України до 2020-го року.

Компанія Westinghouse Electric Company (Сполучені Штати Америки) та Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" домовилися про продовження діючого контракту на поставку палива на атомні електростанції України до 2020-го року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Енергоатому".

Компанія Westinghouse підписали контракт на постачання ядерного палива в Україну в 2008 р. Зміни, внесені в контракт, передбачають продовження поставок палива до 2020 року.

Згідно з умовами договору, виконавцем якого визначена Westinghouse Electric Sweden AB, компанія буде виробляти паливо на своїх виробничих потужностях у місті Вестерос, Швеція. Завод в Вестеросі є одним з найбільших та найсучасніших підприємств з виробництва ядерного палива у світі і забезпечує продукцією всі основні ринки Європи і Південної Африки.