ua en ru

Вибухи у Чернігівській області: військові проводять патрулювання для недопущення мародерства

Вибухи у Чернігівській області: військові проводять патрулювання для недопущення мародерства Фото: вибухи в Чернігівській області (mil.gov.ua)

Станом на 12:00 кількість вибухів на військових складах в Чернігівській області зменшилась

Військова служба правопорядку (ВСП) України з метою недопущення мародерства проводить патрулювання у населених пунктах, прилеглих до району вибухів у Чернігівській області. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Як зазначається, станом на 12:00 кількість вибухів на військових складах в Чернігівській області зменшилась, над територією складів спостерігається задимленість, планується проведення аеророзвідки.

"З метою недопущення мародерства, військовослужбовці ВСП ЗС України здійснюють патрулювання у прилеглих до надзвичайної події населених пунктах", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними поліції, правоохоронці перевірила три повідомлення щодо мародерства в Ічні та районі, всі вони не підтвердилися.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що вибухи боєприпасів біля Ічні Чернігівської області не впливають на транзит газу по території України.

Зазначимо, через вибухи в Чернігівській області станом на 11 годину 9 жовтня евакуйовано 12,3 тис. осіб.