ua en ru

Вибух в Балаклії: "Укрзалізниця" обмежила курсування поїздів

Вибух в Балаклії: "Укрзалізниця" обмежила курсування поїздів Фото: "Укрзалізниця" обмежила рух приміських поїздів в районі Балаклії

"Південна залізниця" обмежила маршрути курсування низки приміських поїздів

Через вибухи на військових складах в Балаклії в Харківській області "Укрзалізниця" обмежила маршрути курсування низки приміських поїздів. Про це повідомляє "Укрзалізниця" у Facebook.

Для безпеки пасажирів "Південна залізниця" обмежила маршрути курсування низки приміських поїздів.

"З 23 березня обмежено рух приміських поїздів на дільниці Шебелинка - Балаклія - Савинці. Поїзди, які відправляються з Харкова у напрямку Ізюму та Балаклії, курсуватимуть тільки до станції Шебелинка. Поїзди, що слідують з Ізюму до Харкова, курсуватимуть лише до станції Савинці. У зворотному напрямку поїзди курсуватимуть згідно зі своїм графіком. Крім того, 23 березня відмінено курсування поїзда №6445/6446 Харків - Красний Лиман - Харків", - відзначають у повідомленні.

Для безпеки пасажирів Південна залізниця обмежила маршрути курсування низки приміських поїздів. Просимо вибачення за тим...

Опубліковано ПАТ «Укрзалізниця» 23 березень 2017 р.

Нагадаємо, через вибухи на складах в Балаклії у Харківській області обмежено рух транспорту. Обмежувальні заходи введені для забезпечення безпеки громадян.