ua en ru

Вибори Президента 25 травня відбудуться по всій країні, за винятком ділянок, де вони будуть паралізовані терористами, - Турчинов

В.о. Президента Олександр Турчинов прогнозує, що вибори Президента України 25 травня відбудуться по всій країні, за винятком ділянок, де вони будуть паралізовані терористами.

В.о. Президента Олександр Турчинов прогнозує, що вибори Президента України 25 травня відбудуться по всій країні, за винятком ділянок, де вони будуть паралізовані терористами. Про це він повідомив сьогодні на зустрічі з членами всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми стоїмо на порозі президентських виборів. Вони повинні відбутися 25 травня, і події на сході, коли з російської сторони відбуваються спроби прориву кордону, спроби завезення зброї в Донецьку і Луганську області... все робиться для того, щоб зірвати вибори, але 25 травня на демократичних виборах повинен бути обраний новий Президент України", - сказав Турчинов.

Він підкреслив, що повноваження виконуючого обов'язки Президента обмежені і саме тому має бути обраний новий Президент.

"Я сподіваюся, що по всій країні, за певними винятками, де вибори будуть паралізовані терористами, але в переважній більшості території України відбудуться відкриті і прозорі вибори, і ми оберемо Президента нашої держави", - додав Турчинов.