ua en ru

ВРЮ звільнила Казакова з посади судді Ленінського райсуду Севастополя

Вища рада юстиції (ВРЮ) України звільнила у зв'язку із поданням заяви про відставку Валентина Казакова з посади судді Ленінського районного суду м. Севастополя. Таке рішення було прийнято сьогодні в ході засідання ВРЮ, передає кореспондент РБК-Україна.
Разом з цим, за цією ж обставиною ВРЮ звільнила Віктора Годуна з посади судді апеляційного суду Херсонської області, Вячеслава Котелевського - з посади судді Слов'яносербського районного суду Луганської області, Петра Лізанця - з посади судді апеляційного суду Закарпатської області, Валентину Неделько - з посади судді апеляційного суду Одеської області, Павла Петрички - з посади судді апеляційного суду Львівської області, Василя Решетаря - з посади судді Тячівського районного суду Закарпатської області.
Також у зв'язку із закінченням строку, на який призначено, були звільнені судді: Наталія Онушко - суддя Кіровського районного суду м. Дніпропетровська і Роман Тенета - суддя Львіського окружного адміністративного суду.
Окрім цього, у зв'язку із досягненням шістдесяти п'яти років було звільнено Ольгу Ткачук з посади судді апеляційного суду Одеської області.
Наступне засідання ВРЮ призначено на 7 лютого 2012 року.

Раніше повідомлялося, що ВРЮ внесла подання Президенту про призначення низки суддів на посади суддів в райсуди Києва.