ua en ru

ЗСУ з початку року отримали близько 300 одиниць озброєння і військової техніки

ЗСУ з початку року отримали близько 300 одиниць озброєння і військової техніки Фото: Міністерство оборони України

На виконання державного оборонного замовлення та річного плану закупівель Міноборони уклало 89 контрактів

Збройні сили України (ЗСУ) з початку року отримали близько 300 одиниць озброєння і військової техніки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

"За минулий тиждень українська армія отримала шість радіорелейних станцій та 30 тисяч 60-міліметрових мінометних пострілів. Згідно з державним оборонним замовленням, цього року для Збройних сил України поставлено вже близько 300 одиниць озброєння і військової техніки та 58 тисяч боєприпасів", - йдеться у повідомленні.


Як повідомила сьогодні, 19 квітня 2016 року, на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі начальник управління комунікацій та преси Міністерства оборони України, підполковник Оксана Гаврилюк, цього року на виконання державного оборонного замовлення та річного плану закупівель Мініоборони уклало 89 контрактів та додаткових угод на понад 3 мільярди гривень.

Зазначається, що усього планується укласти 221 державний контракт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр оборони України Степан Полторак заявив про посилення вимог при наборі контрактників у Збройні сили України (ЗСУ).