ua en ru

ВР сьогодні розгляне питання про перебування Чорноморського флоту в Криму

Верховна Рада України сьогодні, 18 червня 2013 р., розгляне питання про денонсацію угоди про перебування Чорноморського флоту в Криму. Про цей йдеться у порядку денному роботи ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

Депутати почнуть роботу з заяв, а потім перейдуть до питання ратифікацій, зокрема угоди між Україною та ОАЕ про взаємну правову допомогу в цивільних і комерційних справах, а також угоди про взаємну допомогу у кримінальних справах.

Також депутати планують розглянути проект закону про денонсацію угоди між Україною і РФ з питань перебування ЧФ на території України (проект закону представлений народним депутатом від фракції "Батьківщина" Володимиром Яворівським).

Далі Верховна Рада перейде до розгляду таких питань: проекту постанови про створення "Комісії майбутнього" при ВР, а потім проектів постанов про проведення парламентських слухань.

Депутати планують проголосувати за проект постанови про підготовку та відзначення 200-річчя Дня народження Т. Шевченка та інших пам'ятних дат.

У першому читанні пропонується ряд проектів законів зокрема, зміну до законів про електроенергетику, про статус народного депутата, про теле-і радіомовлення, а також про зміну в закон про прожитковий мінімум.

Читайте також: Заступники глав МЗС України та Росії обговорили перебування ЧФ на українській території