ua en ru

ВР сьогодні планує розглянути проект КПК і Митний кодекс

Верховна Рада України (ВР) сьогодні, 9 лютого, на пленарному засіданні розгляне в першому читанні президентський законопроект № 9700 про проект Кримінально-процесуального кодексу. Також Рада планує розглянути з поправками Президента закон № 8130 - д про Митний кодекс України.

Також у другому читанні нардепи розглянуть законопроект № 7509 від 1 лютого 2011 р. ініціював Кабінетом міністрів України про внесення зміни до статті 23 Закону України "Про акціонерні товариства" (щодо випуску акцій), яким пропонується внести до чинного закону зміни, що дозволяють оплату акцій при їх розміщенні державними облігаціями України у випадках, передбачених законом. А також, у другому читанні буде розглянуто проект постанови № 9311, яким доручається Кабінету міністрів вжити заходи щодо припинення перевірок відповідними службами органів виконавчої влади і державними установами засобів масової інформації на період проведення передвиборчої кампанії по виборах народних депутатів України.

Відзначимо, що ВР сьогодні планує розглянути закон № П3692-VI "Про внесення змін до статті 6 Житлового кодексу Української РСР щодо визначення житлової та загальної площ об'єкту житлової нерухомості", двічі ветований Президентом.

Також, нардепи розглянуть законопроект № 8134, яким вводяться поточні рахунки із спеціальним режимом використання, на які повинні перераховуватися кошти, що надходять як плата за надання послуг з питного водопостачання та за поставлену теплову енергію від усіх категорій споживачів для проведення розрахунків підприємствами теплоенергетики та водопостачання за спожитий газ та електричну енергію.

Крім того, Рада сьогодні розгляне законопроект № 9647, який пропонує звільнити від оподаткування виробників електроенергії, що використовують біопаливо.