ua en ru

ВР сьогодні на засіданні заслухає інформацію Кабміну щодо всенародного обговорення проекту Податкового кодексу

Верховна Рада України сьогодні, 7 вересня, в перший день VII сесії VI скликання заслухає інформацію Кабміну України щодо всенародного обговорення проекту Податкового кодексу. Доповідатиме з цього питання міністр фінансів України Федір Ярошенко. Про це йдеться у порядку денному засідання ВР України.

Також ВР розгляне проект закону про внесення змін до статті 43 закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (щодо підприємств, які у своїй діяльності використовують ядерну енергію); проект закону про заборону ліквідації, перепрофілювання, відчуження та передачі в оренду оздоровчих закладів для провадження діяльності, не пов'язаної з оздоровленням та відпочинком; проект закону про внесення змін до деяких законів України стосовно набуття права на вчинення певних дій щодо провадження господарської діяльності або видів господарської діяльності на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства; проект закону про внесення зміни до статті 32 закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг" (щодо врегулювання питань обміну та збереження інформації у рамках міжнародного співробітництва у сфері регулювання ринків фінансових послуг); проект закону про внесення змін до Конституції України (щодо строків повноважень Верховної Ради АР Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів) (прийняття попередньо схваленого 08 липня 2010 р. проекту в цілому).
Також депутати розглянуть законопроект щодо внесення змін до закону України "Про столицю України - місто-герой Київ" (щодо утворення рад) та ін.