ua en ru

ВР сьогодні на пленарному засіданні розгляне законопроект про ратифікацією договору між Україною та ЄІБ

Верховна Рада (ВР) України сьогодні на пленарному засіданні розгляне законопроект про ратифікацією договору між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) про співробітництво та діяльність постійного представництва ЄІБ в Україні. Про це йдеться у порядку денному засідання ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

Крім того, депутати планують розглянути проект закону (№ 7080) про забезпечення енергетичної безпеки України, що забороняє використання бюджетних коштів та коштів міжнародних фінустанов для розрахунку з RUE.

Також разгляне проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення державного регулювання безпечності продукції, проект закону про внесення змін до законів України щодо статусу депутатів ВР АР Крим та місцевих рад. Крім того, народні обранці розглядатимуть проект закону про внесення змін до закону України "Про приватизацію невеликих державних підприємств", проект закону щодо заборони кредитування фізичних осіб в іноземній валюті, проект закону щодо обмеження позапланових заходів і здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, проект закону "Про НКРЗ України".
Для включення до порядку денного сесії стоять проекти закону про заборону Кабміну відносити до переліку платних послуг, які можуть надаватися навчальними закладами і іншими установами системи освіти, що належать до державної і комунальної форми власності певних послуг, також проект закону "Про внесення змін до ЗУ "Про заходи, спрямовані на забезпечення сталого функціонування підприємств ПЕК" (щодо термінів реструктуризації заборгованості), законопроект "Про прожитковий мінімум", а також проект закону "Про визначення засад тарифно-цінової політики на житлово-комунальні послуги та природний газ для побутових потреб населення".