ua en ru

ВР проведе годину запитань до уряду щодо ювілею Шевченка, стану доріг та готовності до пожеж

На сьогоднішньому засіданні ВР планується година запитань до уряду про підготовку до відзначення 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, стан доріг та заходи з протипожежної безпеки, після якої депутати розглянуть низку законопроектів. Про це йдеться у проекті порядку денному, який є у розпорядженні кореспондента РБК-Україна.

Зокрема, депутати розглянуть проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості відносин власності стосовно засобів масової інформації (2731) та проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості відносин власності стосовно засобів масової інформації (2229а) і проект закону про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2013 рік" (щодо фінансування державної реєстрації суб'єктів підприємницької діяльності) (2342а).

Також парламентарі розглянуть урядовий проект закону про внесення змін до закону України "Про оренду державного та комунального майна" (щодо орендних відносин та запобігання пошкодженню і втрати орендного майна (2695) і проект закону про внесення зміни до статті 40 закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" (щодо реалізації національного проекту "Технополіс") (2405).

Крім того Рада визначиться щодо прийнятті урядового проекту закону про внесення змін до закону України "Про судоустрій і статус суддів" щодо визначення граничної чисельності працівників Державної судової адміністрації України(2234) і проекту закону про введення мораторію на примусову реалізацію житла (1043), а також щодо проекту закону про запровадження мораторію на примусову реалізацію майна громадян за борги з житлово-комунальних послуг (1083).

Депутати розглянуть також низку інших законопроектів, серед яких може бути внесений проект закону, яким передбачено призначити дату виборів у проблемних округах, де не були встановлені результати виборів на 25 серпня.